Nissan NOW

Ontdek het volledige overzicht voor onderhoud, exclusieve voordelen, scherpe aanbiedingen en nog veel meer op het nieuwe Nissan NOW platform.
Alles wat u nodig heeft om zorgeloos en met plezier van uw Nissan te genieten

Zorgeloos genieten van uw Nissan
Met het platform ontvangt u een compleet overzicht van alle noodzakelijke werkzaamheden aan uw Nissan. Zoals het onderhoud, wettelijke technische inspectie en informatie over eventueel service contracten. Niets zal u meer ontgaan, zodra de activiteit nodig is, zal u hier automatisch aan herinnerd worden.

Exclusieve aanbiedingen

Aanbiedingen op diverse producten die het rijplezier met uw Nissan maximaliseren. U kunt seizoensgebonden aanbiedingen verwachten, maar ook aanbiedingen op verschillende accessoires.

Nissan NOW, gratis registratie voor u als klant!

Met de gratis registratie op Nissan NOW kunt u direct genieten van allerlei voordelen zoals kortin-vouchers, hotelovernachtingen, attractieparken, restaurants en nog veel meer! U stapt in op Brons level en kunt uw status stapsgewijs verhogen van Brons naar Zilver, Goud en uiteindelijk Premium. Hoe hoger uw status, hoe groter de voordelen.

 

 

Wij blijven graag met u in contact!

Het Nissan NOW biedt u de mogelijkheid om direct in contact te komen met ons als uw vertrouwde Nissan -dealer. Snel hulp nodig en u bent niet in de buurt? U kunt via het platform direct ook één van de andere dichtstbijzijnde Nissan-dealers vinden.

KLIK HIER OM U AAN TE MELDEN
HomeWerkplaatsactiesNissan NOW