Winterwielen in de aanbieding

De winter is weer in aantocht. Hoogste tijd dus voor winterbanden. Maar is dat ook echt nodig? Wat zijn de verschillen tussen zomer en winterbanden?

Winterbanden zijn gewone banden maar hebben een ander profiel en rubber samenstelling ten opzichte van zomerbanden. Hierdoor blijft het rubber van de band in de winter zachter waardoor het contact met de weg optimaal blijft. In de winter heeft u meer grip wat daardoor ook veiliger is. Winterbanden zijn geschikt als het sneeuwt, ijzelt en bij natte weersomstandigheden. Een winterband heeft afvoer kanalen naar de zijkant. Ook is het profiel meer uit blokjes opgebouwd. Door deze twee componenten kan een winterband makkelijker water afvoeren. Tevens is het profiel dieper, dit is nodig om grip te houden in de sneeuw.

Wist je dat in o.a. Duitsland winterbanden verplicht zijn? Tijdens de winter moeten voertuigen uitgerust zijn met winterbanden of
all-seasonbanden voorzien van het sneeuwvloksymbool.

Kortom. Ons advies is dat voor uw veiligheid het zeker aan te raden is winterbanden te laten monteren.

BRIDGESTONE CASHBACK ACTIE

Indien u nu Bridgestone winterbanden of all-season banden bij ons laat monteren krijgt u
€ 80,- cashback voor 4 banden en € 40,- voor 2.

Het gaat om banden van 17” of groter die gemonteerd zijn tot en met 12 december 2020. U kunt uw aankoopbewijs uploaden via www.promotionbridgestone.com om de cashback te kunnen ontvangen. Claimen kan tot 31 december 2020.

 

 

 

WINTERWIELEN MET KORTING

Op dit moment hebben we een aantal winterwielen sets voor de Nissan JUKE op voorraad die we met korting kunnen aanbieden. Het gaat om:

17” winterwielen set met Nexen winterbanden in de maat 215/60 R17 96H.
Prijs voor deze set inclusief montage en TPMS sensoren bieden wij aan
van € 1.199,-  voor € 999,-
Deze wielen passen tevens op een Nissan Qashqai (vanaf 2014)

Past bovengenoemde maat niet op uw auto? Geen probleem! Neem contact met ons op voor een passend advies.

NEEM CONTACT MET ONS OP
HomeWerkplaatsactiesBridgestone cashback actie