Nissan Van de Bunte
Uw Nissan dealer in Nunspeet en Harderwijk

OVER ONS

Uw autogarage in Nunspeet voor al uw Nissan gerelateerde zaken. Verkoop van nieuwe Nissans. Reparatie van uw voertuig en APK keuringen. Bekijk ons volledige overzicht onder modellen en occasions of plan een afspraak in. Het blijft leuk om even door de showroom te lopen en de verschillende mogelijkheden te bekijken. Kennis en kwaliteit zijn bij ons het allerbelangrijkst, wij vinden het leuk als u langskomt ook wanneer u vragen heeft over verschillende auto’s of mogelijkheden met elektrisch rijden.

Nissan garage in Nunspeet
U bent van harte welkom in onze Nissan garage in Nunspeet aan de Marconiweg. Van Maandag tot en met Zaterdag is onze showroom open en van Maandag tot Vrijdag de werkplaats, bij eventuele noodgevallen kunt u ook op zaterdag bij onze werkplaats terecht.

Nissan Modellen
Als Nissan dealer verkopen wij diverse modellen zoals de Nissan Micra en de Nissan X-Trail. Ook occasions en High Performance modellen zoals de Nissan GT-R. De auto’s zijn beschikbaar in verschillende prijsranges. Daarnaast kunt u natuurlijk ook uw eigen auto inruilen om korting te krijgen op uw aankoop.

Elektrische auto’s van Nissan
Kies voor een beter milieu met de elektrische automodellen van Nissan. Op de website en in de showroom vindt u zowel de elektrische personenauto als de elektrische bedrijfswagen. Met de Nissan LEAF of de Nissan E-NV200 verlaagt u tegelijkertijd uw belasting en uw uitstoot. Met de grote hoeveelheid oplaadpunten door heel Nederland hoeft u zich geen zorgen te maken over het opladen van uw auto. Wilt u meer informatie? Bezoek dan de pagina Nissan elektrische auto of kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

Autogarage werkplaats in Nunspeet
Over de jaren heen hebben wij onszelf ontwikkeld in volledige service voor alle Nissan automodellen.
Is het weer tijd om uw Nissan een beurt te geven of zijn reparaties nodig? Als Nissan garage beloven wij uw auto de beste zorg te geven. Bij vervanging van onderdelen wordt alleen gebruik gemaakt van de originele Nissan-onderdelen en ten alle tijden zulle wij een eerlijke prijs rekenen. U kunt online een afspraak inplannen. Maak hiervoor gebruik van onze reserveringsmodule. Heeft u met spoed een reparatie nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op, eventueel kunnen wij ook vervangend vervoer voor u regelen.

Openingstijden

Showroom

Maandag
08:00 - 17:30
Dinsdag
08:00 - 17:30
Woensdag
08:00 - 17:30
Donderdag
08:00 - 17:30
Vrijdag
08:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 12:30
Zondag
Gesloten
Stel uw vraag

Direct contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct regelen
HomeVestigingenVan de Bunte Nunspeet