OVER ONS

Uw dealer in Harderwijk voor al uw Nissan gerelateerde zaken. Verkoop van nieuwe Nissans. Reparatie van uw voertuig en APK keuringen. Bekijk ons volledige overzicht onder modellen en occasions of plan een afspraak in bij de Nissan garage in uw buurt. U bent ook welkom om langs te komen voor al uw Nissan gerelateerde vragen wij adviseren u graag over uw auto, onderdelen en reparatie of tuning mogelijkheden.

Verkoop van diverse Nissan modellen
Als Nissan dealer verkopen wij diverse modellen zoals de Nissan Micra en de Nissan X-Trail. Ook occasions en High Performance modellen zoals de Nissan GT-R. De auto’s zijn beschikbaar in verschillende prijsranges. Daarnaast kunt u natuurlijk ook uw eigen auto inruilen om korting te krijgen op uw aankoop in onze autogarage.

Nissan elektrische auto’s
Bij Nissan wordt hard gewerkt aan een zuinige toekomst met elektrische auto’s. Om deze reden stimuleren wij de verkoop van de LEAF en E-NV200 bedrijfswagen. De aanschaf van een elektrische auto bied meer dan voordelen voor het milieu, denk aan belastingverlaging en vrijstelling van wegenbelasting en congestieheffingen. Lees hier meer over de voordelen van een Nissan elektrische auto.

Nissan werkplaats
U bent van harte welkom in onze Nissan autogarage in Harderwijk. Wij hebben de modellen voor u klaar staan dus u kun ten alle tijden langskomen om de Nissans te bekijken, ook wanneer u opzoek bent naar elektrische auto’s of een high performance model zoals de GT-R.

Over de jaren heen hebben wij onszelf ontwikkeld in volledige service voor alle Nissan automodellen.

Service beurt of reparaties?
Is het weer tijd om uw Nissan een beurt te geven of zijn reparaties nodig? Als Nissan autogarage beloven wij uw auto de beste zorg te geven. Bij vervanging van onderdelen wordt alleen gebruik gemaakt van de originele Nissan-onderdelen en ten alle tijden zullen wij een eerlijke prijs rekenen. U kunt online een afspraak inplannen. Maak hiervoor gebruik van onze reserveringsmodule. Heeft u met spoed een reparatie nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op, eventueel kunnen wij ook vervangend vervoer voor u regelen.

Openingstijden

Showroom

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten
Stel uw vraag

Direct contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct regelen
HomeVestigingenVan de Bunte Harderwijk