Over ons

Kennis van Nissan al sinds 1991

In 1990 zijn Henk en Henny van de Bunte begonnen met de bouw van het autobedrijf in Nunspeet. Er werd een showroom en een werkplaats gerealiseerd. Op 1 juni 1991 werd het pand feestelijk geopend. Eerst werd er begonnen als service punt voor Nissan. In 1994 kwam daar het dealerschap bij. Vanaf dat moment kon er naast de vertrouwde service ook nieuwe Nissans geleverd worden.

Profile Car & Tyreservice

In 2007 wordt Profile car & tyrecenter aan de firma toegevoegd. Hierdoor kan nu ook de zakelijke rijder terecht bij Van de Bunte voor onderhoud en de bandenwissel in Harderwijk en Nunspeet. In 2012 is het bedrijf verder uitgebreid met een bandenhotel. Hierin kunnen 2000 banden worden opgeslagen. Door deze verandering kunnen wij onze klanten nog meer service bieden.

Autobedrijf Nissan van de Bunte is klaar voor de toekomst

In het voorjaar van 2017 werd er gestart met de bouw van een geheel nieuw pand aan de Zuiderbreedte in Harderwijk. Het nieuwe pand is voorzien van 165 zonnepanelen die op het dak gemonteerd zijn. Deze panelen bieden de benodigde elektriciteit voor het autobedrijf. De drie aardwarmte pompen zorgen dat de vloerkoeling en vloerverwarming optimaal zijn werk kan doen. Door deze toepassingen is het gehele pand CO2 neutraal. Hiermee is Autobedrijf Nissan van de Bunte klaar voor de toekomst!

Nissan uitstraling door de jaren heen

HomeOver ons