Van de Bunte
UW NISSAN DEALER

Onderhoud & Service

De twee belangrijkste eisen aan een auto zijn betrouwbaarheid en veiligheid. Niets zo vervelend als een auto die u in de steek laat. Bovendien gebeurt dat altijd op het verkeerde moment. Het is daarom belangrijk om minstens één keer per jaar onderhoud aan uw auto te laten uitvoeren bij de Nissan garage. Door regelmatig een onderhoudsbeurt uit te laten voeren worden toekomstige reparaties op tijd opgemerkt en wordt ergere slijtage voorkomen.

Onderhoud & Service

In onze Nissan garage, weten onze vakkundige medewerkers welk onderhoud noodzakelijk is voor uw auto. Ook als u niet veel kilometers per jaar rijdt kunnen wij u een passend voorstel doen. Een kleine of grote beurt, een APK-keuring, reparaties, schadeherstel of andere werkzaamheden: alles is mogelijk.

Rijdt u geen Nissan? Geen probleem. U bent van harte welkom in onze Nissan garage voor onderhoud en service. 

Nissan Onderdelen

Wij gebruiken, waar mogelijk, originele Nissan-onderdelen. Deze zijn speciaal ontworpen voor uw voertuig en hebben dezelfde specificaties als de oorspronkelijk gemonteerde delen. Zo blijft uw auto zo goed als nieuw. 

Afspraak is afspraak

Onderhoudsbeurt Auto

Voor iedere leeftijd en kilometerstand kunnen wij een passende offerte bieden. Heeft u andere vragen met betrekking tot onderhoud of reparaties? Ook dan staan wij voor u klaar.

Meer weten? Of wilt u een afspraak maken in onze Nissan garage? Neem dan contact met ons op of kom gerust langs in onze Nissan van de Bunte showroom in Harderwijk.

Offerte opvragen

HomeOnderhoud & Service