Van de Bunte
UW NISSAN DEALER

Onderhoud & Service

De twee belangrijkste eisen aan een auto zijn betrouwbaarheid en veiligheid. Niets is zo vervelend als een auto die u in de steek laat, want dat gebeurt altijd op het verkeerde moment. Het is daarom belangrijk om minstens één keer per jaar een onderhoudsbeurt aan uw auto te laten uitvoeren bij de Nissan garage. Doordat wij uw auto regelmatig nakijken worden toekomstige reparaties op tijd opgemerkt en ergere slijtage voorkomen.

Onderhoud & Service

Een kleine of grote beurt, een APK-keuring, reparaties, schadeherstel of andere werkzaamheden: bij Nissan van de Bunte in Harderwijk en Nunspeet werken deskundige monteurs. In onze Nissan garage, weten onze vakkundige medewerkers welk onderhoud noodzakelijk is voor uw auto. Ook als u niet veel kilometers per jaar rijdt kunnen wij u een passend voorstel doen. Overigens zijn alle merken welkom, niet alleen Nissan. U bent van harte welkom in onze Nissan garage voor onderhoud en service. 

Nissan Onderdelen

We gebruiken waar mogelijk originele Nissan-onderdelen, die zijn ontworpen voor uw specifieke voertuig. Dit zijn onderdelen met dezelfde specificaties als de oorspronkelijk gemonteerde delen in de fabriek waar de auto is geproduceerd. Zo blijft uw auto zo goed als nieuw. 

Afspraak is afspraak

Onderhoudsbeurt Auto

Voor iedere leeftijd en kilometerstand kunnen wij een passende offerte bieden. Heeft u andere vragen met betrekking tot onderhoud of reparaties? Ook dan staan wij voor u klaar.

Meer weten? Of wilt u een afspraak maken in onze Nissan garage? Neem dan contact met ons op of kom gerust langs in onze Nissan van de Bunte showroom in Harderwijk of Nunspeet.

Offerte opvragen

HomeOnderhoud & Service