Nissan High Performance Center

Uw High Performance Center Harderwijk

Nissan van de Bunte in Harderwijk is hét Nissan High Performance Center (NHPC)
van Nederland. Het Nissan High Performance Center richt zich puur op de Nissan supercars zoals de welbekende Nissan GT-R, de GT-R Nismo en de Nissan 370z . Net als de Nissan GT-R heeft ons team de constante drive voor verbetering.

Kwaliteit en kennis

Als Nissan High Performance Center zijn wij gespecialiseerd in het verkopen, personaliseren en onderhouden van de Nissan Performance auto’s. Met speciaal opgeleide monteurs en de hoge kennis die vereist is bij het onderhouden van de supercars bent u aan het juiste adres om uw auto veilig achter te laten. Zo helpen wij u met het:

Als Nissan High Performance Center is het belangrijk om de kwaliteit en daarmee het vertrouwen van de klant te behouden. Dit doen wij door naast de monteurs ook de verkoper en service medewerkers te specialiseren in High Performance auto’s. Ons High performance Center in Harderwijk staat voor u klaar.

Nissan GT-R

Personalisatie van uw High Performance Nissan

Naast het repareren en onderhouden van spectaculaire High Performance auto’s als de GT-R Nismo houden wij van een sterke uitdaging om uw Nissan te personaliseren. Dit kan uitgevoerd worden met kleurveranderingen, maar ook met het vervangen van onderdelen of het restylen van het interieur.

Bent u geïnteresseerd in de Nissan High Performance Center? Kom langs onze autogarage Harderwijk of informeer naar de mogelijkheden: 0341 217 860. Naast de High Performance auto’s beschikken wij over een breed assortiment automodellen waaronder elektrische auto’s en occasions, bekijk de mogelijkheden online.