Nissan elektrische auto

Elektrische auto’s bestaan nog niet zo lang, maar elk jaar worden er gigantische vooruitgangen geboekt met de elektrische voertuigen. Er komen steeds meer locaties om de auto’s op te laden, binnen en buiten Nederland en de accu krijgt een steeds betere levensduur.

Op onze website en op locatie in Harderwijk en Nunspeet hebben wij twee typen elektrische auto’s staan de Nissan Leaf en de Nissan E-NV200. Wanneer u geïnteresseerd bent in extra maatwerk mogelijkheden kunt u altijd contact opnemen om een auto bestellen.

Nissan Electric vehicle

 

Onze elektrische automodellen:

De Nissan LEAF

De Nissan Leaf Acenta is één van de veiligste auto’s met een maximale veiligheidsscore van vijf sterren volgens de Euro NCAP (European New Car Assessment Program.) Het is het meest verkochte elektrische auto wereldwijd en kan 270km rijden voordat de batterij opnieuw opgeladen moet worden. De nieuwe Nissan Leaf bevat een E-Pedal systeem waarbij zowel gas gegeven kan worden als geremd kan worden met het zelfde pedaal. Zelfs op hellingen werkt dit naar behoren.

 

 

De Nissan E-NV200

De Nissan E-NV200 Evalia is hét elektrische bedrijfswagen zonder uitstoot. De wagen bevat ruimte voor 7 personen en biedt een maximale rijafstand, op één accu, van 200km. Geïnteresseerd in maatschappelijk verantwoord ondernemen? Neem een kijkje naar de E-NV200.

 

Nissan connect

De elektrische voertuigen zoals de Nissan Leaf beschikken over een extra functionaliteit genaamd de Nissan Connect. De Nissan connect helpt u met de navigatie, het afspelen van muziek en het controleren van uw batterij, dit kan allemaal vanaf uw eigen mobiel. Met Connect kunt u vanaf huis of kantoor controleren of de auto volledig is opgeladen, zodat ook de doorstroom bij laadpalen soepel verloopt.

Een elektrisch voertuig heeft vele voordelen, minder uitstoot betekend minder belasting en zelfs vrijstelling van wegenbelasting en congestieheffingen. Geïnteresseerd in een elektrische auto van Nissan? Kom een keer langs of maak een afspraak op locatie.