Nissan Qashqai
Technologische SUV
Nu vanaf
€ 32.100,-
Private lease
€ 399,-

Nissan Qashqai

Nissan Qashqai - Een technologische SUV

Maak elke rit zelfverzekerd, verbonden en opwindend met Nissan Intelligent Mobility. Technologieën die op de weg letten en de controle kunnen overnemen om een ongeluk te kunnen voorkomen. De QASHQAI parkeerhulp kan zelfs uw Nissan QASHQAI voor u parkeren, en met de Nissan ProPILOT wordt de toekomst nog intelligenter, met rijtechnologieën die de stress van het snelwegverkeer verminderen.

Geniet zowel van het uiterlijk als van de technologie. Strakke stadse stijl van binnen en van buiten. Met zijn kenmerkende V-vormige grille en dynamische, op een boemerang geïnspireerde koplampen en achterlichten, trekt de Nissan QASHQAI vanaf het eerste moment uw aandacht. Aan de binnenkant voelt hij net zoals hij eruit ziet, met premium materialen en details die zijn ontworpen om indruk te maken.

De Nissan QASHQAI heeft innovatie e technische gadgets die bij uw digitale leven passen. Zoals het nieuwe NissanConnect, met een 7” multitouch-scherm en opwindende nieuwe functies zoals 3D kaarten, spraakbesturing en smartphone-intergratie, waaronder Apple-CarPlay en Android Auto.

Meer informatie Configureer uw Nissan Qashqai

Waarom Nissan Qashqai Daarom Nissan Qashqai

  • Geavanceerde technologie
  • Opvallend design
  • Geavanceerde veiligheid en rijassistentie
  • Ruime bagage ruimte
Technische specificaties
Onze voorraad
HomeModellenNissan Qashqai