Nissan NV250
DE AUTHENTIEKE PARTNER VOOR UW BEHOEFTEN
Nu vanaf
€ 15.750,-

Nissan NV250

UITGERUST MET TECHNOLOGIE VAN NISSAN

De Nissan NV250 zit boordevol praktische en functionele eigenschappen om te zorgen dat u veilig en verbonden blijft en altijd de controle heeft over uw rit.
Technologie zoals Hill Start Assist, cruisecontrol en de achteruitrijcamera helpen u om in alle situaties vol vertrouwen te rijden en te parkeren. Of u nu lang onderweg bent of uw leveringen moet doen in smalle straten in de stad, de technologie van Nissan helpt u om de klus te klaren. Met 5 jaar garantie is dit een zakenpartner waar u op kunt vertrouwen, een assisten die altijd voor u klaarstaat wanneer u daar behoefte aan heeft.

Deze kleine bestelwagen van Nissan heeft een grote laadruimte waar u al uw materialen, machines, gereedschap en meer in kwijt kunt. Met zijn comfortabele cabine, praktische technologie en veiligheidsfuncties van Nissan klaart u zelfs de zwaarste klus zonder moeite. Of de klus nu aan de andere kant van het land is of net buiten de stad.

De Nissan NV250 is ontworpen om bij uw leven, bedrijf en behoeftes te passen en daarom heeft u een ruime keuze aan lengtes, carrosseriestijlen, configuraties en efficiënte motoren. Dankzij het gamma van efficiënte motoren van Nissan lopen uw zaken op rolletjes en niet te zeer in de kosten. Met 5 jaar standaard garantie zit u vol vertrouwen achter het stuur van uw Nissan NV250 zodat uw bedrijf nooit stilstaat.

Meer informatie Bekijk de motoren en afmetingen

Waarom Nissan NV250 Daarom Nissan NV250

  • Ruime bagage ruimte
  • Standaard 5 jaar garantie
  • Geavanceerde technologie
  • Veel carrosserie opties
Technische specificaties
HomeModellenNissan NV250