Nissan NV400
De bestelwagen voor alle behoeften
Nu vanaf
€ 30.140,-

Nissan Interstar

GROOT, STOER EN STERK. VOOR HET BETERE WERK!

Bent u op zoek naar een bedrijfswagen die sterk en betrouwbaar is? Met een grote praktische laadruimte, een ruime cabine en een efficiënte en zuinige motor? Maak dan kennis met de Nissan Interstar. Met diverse indelingen en ombouw uitvoeringen, en Nissan’s bekende kracht en kwaliteit, is de opvallend vormgegeven Nissan Interstar uw ideale bedrijfswagen.

De Nissan Interstar is kant en klaar voor elk gebruiksdoel. Of u nu een gesloten bestelwagen zoekt met een dubbele cabine of met open laadbak of tipper. Kies daarnaast uw wielbasis, lengte, hoogte, laadvermogen en motor uit en stel uw perfecte bedrijfswagen samen. Toegepast op uw behoeften en wensen. De gesloten LCV versie van de Nissan Interstar kan een lading van maximaal 17 m³ vervoeren. Of kiest u liever voor 20 m³ in de uitvoering als bakwagen? Dankzij de lage vloer en de wijd openslaande deuren kunnen ladingen tot maximaal 4,4 meter in lengte probleemloos worden geladen.

De cabine van de Nissan Interstar is stijlvol, ruim en praktisch, met een uitstekend zicht en goede geluidsisolatie. Er is voldoende handige laadruimte, en dankzij het ergonomische design heeft u altijd alles bij de hand. Een comfortabele rijpositie is heel belangrijk als u lang achter het stuur zit. U kunt het zitvlak, de lendensteun en de hoofdsteun van de stoel van de Nissan Interstar bedrijfswagen verstellen en er is bovendien een uitklapbare armsteun in het midden.

 

Meer informatie

Waarom Nissan NV400 Daarom Nissan NV400

  • Standaard 5 jaar garantie
  • Geavanceerde technologie
  • Veel carrosserie opties
  • Ruime bagage ruimte
Technische specificaties
HomeModellenNissan Interstar