NISSAN ARIYA.
EEN NIEUW TIJDPERK
Nu vanaf
€ 48.990,-
Private lease
€ 809,-

Nissan Ariya

Een nieuw tijdperk. 100% elektrisch. 500km range!

Binnenkort komt er een nieuwe elektrische crossover van Nissan. Het is de zuiverste uitdrukking van Intelligente Mobiliteit van Nissan. Een kracht om het vermogen binnenin te ontsluiten. U. Ik. Wij allemaal. Met meer vermogen, autonomie en stijl. De nieuwe Nissan ARIYA is de adembenemende nieuwe belichaming van de nieuwe visie van Nissan. een enkele horizontale lijn vervangt een wirwar aan contouren. smalle LED-koplampen verlichten ‘s nachts uw weg en zijn overdag onzichtbaar. De finishing touch? Een nieuwe verlichte badge.

Stap in! de Nissan ARIYA biedt u de ruimte om te ademen en ontspannen in een verrassend open ontwerp. U kunt bovendien de middenconsole nog iets verder naar achteren schuiven. De vlakke vloer draagt bij aan het vrije gevoel terwijl de zachte verlichting een serene sfeer creëert. U voelt zich meer op uw gemak. Technologieën voor rijondersteuning bieden u een helpen hand wanneer u dag nodig heeft. File rijden? Geen probleem. Krappe parkeerplek? De Nissan ARIYA regelt het wel. Grote dubbele displays en bediening met haptische feedback zijn pas het begin. Wilt u uw favoriete apps voor u zien? U hoeft alleen maar te swipen. Wilt u uw afspeellijst horen? U hoeft het alleen maar te vragen.

Met de keuze tussen een 63 kWh batterij en 87 kWh batterij en twee- of vierwielaandrijving is de keuze aan u wat betreft bereik. Tot 500 kilometer met de 87 kWh batterij en tot 360 kilometer met de 63 kWh batterij. Er is niets wat u tegenhoudt!

 

Meer informatie

Waarom Nissan Ariya Daarom Nissan Ariya

  • Geavanceerde technologie
  • Opvallend design
  • Volledig electrisch
  • Uniek
HomeModellenNissan Ariya