ONZE BELOFTE

You + Nissan

Bij Autobedrijf Van de Bunte krijgt u degelijke kwaliteit en een aantrekkelijk design voor een betaalbare prijs. Kom gerust eens langs in onze showroom om te bevestigen wat wij al weten. Gratis vrijblijvende testrit met elk model mogelijk. Graag tot ziens in onze showroom!


GRATIS VERVANGEND VERVOER

Gratis vervangend vervoer

Wij beloven dat u de weg op kunt terwijl wij aan uw auto werken. Als u van tevoren boekt, zorgen we voor een gratis vervangende auto of alternatief vervoer. Als de werkzaamheden niet lang duren kunt u er natuurlijk ook op wachten onder het genot van een kopje koffie.

ZIE DE ALGEMENE VOORWAARDEN

SERVICEPRIJSVERGELIJKING

Servicevergelijking

We beloven om uw Nissan de beste zorg te geven, dankzij de kennis van de Nissan-teams en het gebruik van originele Nissan-onderdelen. We weten hoe we uw Nissan het beste moeten onderhouden. Wij beloven de beste prijs-kwaliteitverhouding. In onze offertes zullen wij, waar nodig, de prijzen afstemmen op die van een erkende onafhankelijke reparateur die een identieke service biedt.

ZIE DE ALGEMENE VOORWAARDEN

LEVENSLANGE NISSAN ASSISTANCE

Levenslange Nissan Assistance

Wij beloven dat u altijd mobiel blijft. In het onwaarschijnlijke geval van een defect of ongeval, kunt u altijd op Nissan Assistance rekenen. Dus wat er ook gebeurt, bel ons eerst en wij zullen zorgen dat u zo snel mogelijk uw reis kunt vervolgen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Gratis!

ZIE DE ALGEMENE VOORWAARDEN

GRATIS E-CHECK VOOR UW NISSAN

Gratis E-Check voor uw Nissan

Wij beloven om gratis een algemene check uit te voeren van uw voertuig bij elk bezoek aan de werkplaats, om duidelijk te vermelden welke werkzaamheden we gaan uitvoeren en de prijzen transparant te vermelden. Op deze manier kunt u in alle rust besluiten welke handelingen mogen worden verricht.

ZIE DE ALGEMENE VOORWAARDEN