TIJDELIJK TOT € 12.000 VOORRAADKORTING*
NISSAN LEAF

Nissan Leaf Actie

KEUZE DEALS OP DE NISSAN LEAF

Op zoek naar een nieuwe Nissan LEAF met veel voordeel? Dan hebben we goed nieuws. We bieden nu tot maar liefst € 12.000 voorraadkorting op een nieuwe Nissan LEAF. Zo rijdt u al in een Nissan LEAF 40 kWh met een voorraadkorting van € 10.000 vanaf € 24.990. Kiest u voor een LEAF e+ 62 kWh dan ontvangt u zelfs € 12.000 euro voorraadkorting*.

De actie is geldig t/m 30 september 2021 of zolang de voorraad strekt.
Informeer bij uw Nissan-dealer naar de meest actuele voorraad. Wacht niet te lang, op=op. 

Meer bereik, meer kracht, meer keus

's Werelds bestverkochte elektrische auto zit boordevol nieuwe mogelijkheden om u verscheidene rijervaringen te geven in slechts één auto. Of u nu een stadmens bent, rijdt in het woon en werkverkeer of een 100% toegewijde elektrische autobestuurder bent op zoek naar een spannende rit, bereid u voor op een nog meer vertrouwde, verbonden en enthousiasmerende reis in de simply amazing Nissan LEAF.

Het is krachtig, intens en een nieuwe rijervaring. Maakt u zich klaar voor een ervaring die u op de juiste manier prikkelt. wanneer u achter het stuur zit. Is uw motivatie om een krachtige auto te rijden? Ervaar dan een enorme versterking in capaciteit met de nieuwe LEAF e+. Heeft u de behoefte om op elk moment van de dag verbonden te zijn? dan is het NissanConnect systeem gemaakt voor u. Altijd voorbereid om een stap ver te gaan? Stoppen is nit nodig in de Nissan LEAF.

Standaard voorzien van o.a.

  • Chromen deurgrepen
  • Regensensor
  • 7'' TFT kleurendisplay
  • e-Pedal
  • LED dagrijverlichting
Van
€ 34.990,-
Nu voor
€ 24.990,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 389,- p/mnd
Private lease
HomeActiesNissan Leaf Actie