NISSAN LEAF

Nissan Leaf Actie

PROFITEER NU VAN DE ALLERBESTE AANBIEDING OP DE NISSAN LEAF!

NISSAN LEAF NU VANAF € 27.660

Op zoek naar een nieuwe Nissan LEAF met veel voordeel? Dan hebben we goed nieuws. Over een nieuwe Nissan LEAF betaalt u nu tijdelijk geen btw. Zo rijdt u al in een Nissan LEAF 40 kWh vanaf € 27.660*. 

De actie is geldig bij deelnemende Nissan-dealers en zolang de voorraad strekt. Informeer bij uw Nissan-dealer naar de meest actuele voorraad. Wacht niet te lang, op=op. 

Rijd vanaf morgen 100% elektrisch en 100% zorgenvrij met onze unieke Private Lease-actie. Vanaf € 379 per maand staat een nieuwe Nissan LEAF straks ook bij u voor de deur**. En wilt u liever een uitvoering met de grotere batterij voor nog meer kilometers? Een upgraden naar de LEAF 62 kWh is nu supervoordelig!

Ontdek het gemak van elektrisch rijden.

Meer bereik, meer kracht, meer keus

's Werelds bestverkochte elektrische auto zit boordevol nieuwe mogelijkheden om u verscheidene rijervaringen te geven in slechts één auto. Of u nu een stadmens bent, rijdt in het woon en werkverkeer of een 100% toegewijde elektrische autobestuurder bent op zoek naar een spannende rit, bereid u voor op een nog meer vertrouwde, verbonden en enthousiasmerende reis in de simply amazing Nissan LEAF.

Het is krachtig, intens en een nieuwe rijervaring. Maakt u zich klaar voor een ervaring die u op de juiste manier prikkelt. wanneer u achter het stuur zit. Is uw motivatie om een krachtige auto te rijden? Ervaar dan een enorme versterking in capaciteit met de nieuwe LEAF e+. Heeft u de behoefte om op elk moment van de dag verbonden te zijn? dan is het NissanConnect systeem gemaakt voor u. Altijd voorbereid om een stap ver te gaan? Stoppen is nit nodig in de Nissan LEAF.

Standaard voorzien van o.a.

  • Chromen deurgrepen
  • Regensensor
  • 7'' TFT kleurendisplay
  • e-Pedal
  • LED dagrijverlichting
Van
€ 34.990,-
Nu voor
€ 27.660,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 379,- p/mnd
Private lease
HomeActiesNissan Leaf Actie