Over ons

Geschiedenis.
Autobedrijf Van de Bunte is in 1991 opgericht door Henk en Henny van de Bunte. In het begin alleen als Nissan service punt en sinds 1994 als erkend Nissan dealerschap.

(Henk van de Bunte in de 'nieuwe' Nissan Primera, april 1994)

Door de jaren heen heeft het bedrijf niet stil gestaan. Zo is er in 1994 de nieuwe signalisering van Nissan op het pand gekomen, wat in de wijde omtrek te zien was met haar opvallende blauwe gloed.
Daarnaast is in 1998 de werkplaats vergroot om aan de vraag te voldoen.  

In 2007 heeft Autobedrijf Van de Bunte een unieke stap gemaakt.  Naast ons Nissan dealerschap hebben wij het Profile Tyrecenter concept toegevoegd aan onze after-sales diensten.
Dit betekend dat wij in ons pand naast een Nissan dealer ook een Profile Tyrecenter hebben!
Hierdoor combineren perfect de kennis en expertise van het dealerbedrijf met de scherpe prijzen van de banden specialist!

Tegenwoordig.
Tegenwoordig is Autobedrijf Van de Bunte de Nissan dealer voor de Noord-West Veluwe.
Naast Nunspeet waar het bedrijf gevestigd is, is ook Elburg, Olderbroek, Harderwijk en Zeewolde toegevoegd aan het verzorgingsgebied.

(Henk van de Bunte in de nieuwe Nissan Qashqai, mei 2014)

Mocht u nu al een Nissan rijden, of op zoek zijn naar een nieuwe of gebruikte Nissan. Wij staan met ons team van sales en after-sales klaar om u te helpen!

De toekomst.
Natuurlijk staan wij niet stil, en blijft het bedrijf zich door ontwikkelen. Wederom om de capaciteit van de werkplaats te vergroten zal onze werkplaats worden uitgebreid! Wij krijgen in huis een bandenhotel van maar liefst 3 verdiepingen hoog zodat er in totaal meer van 1600 banden kunnen worden opgeslagen! Kortom Autobedrijf Van de Bunte is klaar voor de toekomst!
 

 
 

Internet Acties

Nissan Juke 1.2 Connect

Verkocht

Nissan Note 1.2 80pk Connect

Van: € 18.330,-
Voor: € 15.980,-

Nissan Qasqai 1.2 Connect

VERKOCHT