Van de Bunte autogarage Harderwijk

Uw autogarage in Harderwijk voor al uw Nissan gerelateerde zaken. Verkoop van nieuwe Nissans. Reparatie van uw voertuig en APK keuringen. Bekijk ons volledige overzicht onder modellen en occasions of plan een afspraak in bij de Nissan garage in uw buurt. U bent ook welkom om langs te komen voor al uw Nissan gerelateerde vragen wij adviseren u graag over uw auto, onderdelen en reparatie of tuning mogelijkheden.

Nissan dealer harderwijk

Verkoop van diverse Nissan modellen

Als Nissan dealer verkopen wij diverse modellen zoals de Nissan Micra en de Nissan X-Trail. Ook occasions en High Performance modellen zoals de Nissan GT-R. De auto’s zijn beschikbaar in verschillende prijsranges. Daarnaast kunt u natuurlijk ook uw eigen auto inruilen om korting te krijgen op uw aankoop in onze autogarage.

Nissan MicraNissan Juke

Nissan werkplaats

U bent van harte welkom in onze Nissan autogarage in Harderwijk. Wij hebben de modellen voor u klaar staan dus u kun ten alle tijden langskomen om de Nissans te bekijken, ook wanneer u opzoek bent naar elektrische auto’s of een high performance model zoals de GT-R.

Over de jaren heen hebben wij onszelf ontwikkeld in volledige service voor alle Nissan automodellen.
Is het weer tijd om uw Nissan een beurt te geven of zijn reparaties nodig? Als Nissan autogarage beloven wij uw auto de beste zorg te geven. Bij vervanging van onderdelen wordt alleen gebruik gemaakt van de originele Nissan-onderdelen en ten alle tijden zullen wij een eerlijke prijs rekenen. U kunt online een afspraak inplannen. Maak hiervoor gebruik van onze reserveringsmodule. Heeft u met spoed een reparatie nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op, eventueel kunnen wij ook vervangend vervoer voor u regelen.

U vindt onze werkplaats aan de Zuiderbreedte 10 in Harderwijk, eenvoudig te bereiken vanaf Putten, Nijkerk en Ermelo. Voor de zekerheid kunt u altijd een afspraak met ons inplannen.